210 8211 200
Για άμεση ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ και ΜΕΓΑΡΩΝ αλλά και άμεση ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ,
,το TEXNIKO ΚΕΝΤΡΟ σας δίνει τη λύση Γρήγορα - Αξιόπιστα - Οικονομικά!


Επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ!

 

 

Τεχνικές υπηρεσίες

Το Technical Center είναι σε επιφυλακή όλο το 24ωρο. Ένα τηλεφώνημά σας αρκεί για να είναι αμέσως ένας υπεύθυνος ειδικευμένος τεχνίτης κοντά σας, αμέσως μόλις τον χρειαστείτε.

 

ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ
Ξεχάσατε τα κλειδιά του σπιτιού. Χάσατε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Έσπασε το κλειδί στην κλειδαριά. Χάλασε ο μηχανισμός της κλειδαριάς.
Θέλετε να εγκαταστήσετε κλειδαριές ασφαλείας. Ρύθμιση και τοποθέτησης σούστας σε πόρτες εισόδου. Αντικατάσταση κλειδαριών σε πόρτες ασφαλείας καινούριας τεχνολογίας, μάρκας Omega. Τα κουφώματα αλουμινίου που έχετε χρειάζονται μηχανισμούς ασφαλείας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Χρειάζεστε κάποια σιδηροκατασκευή. Έχετε πρόβλημα επισκευής σε οτιδήποτε. Θέλετε απλά μια συντήρηση. Μια νέα κατασκευή αλουμινίου, πρόβλημα στα ροδάκια των συρόμενων.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Να συνδέσουμε το καινούριο πολύφωτο. Την ηλεκτρική κουζίνα. Να βάλουμε ρελέ ασφαλείας. Να ενισχύσουμε τις ασφάλειες. Το θερμοσίφωνο θέλει νέο θερμοστάτη. Η τηλεόραση δεν πιάνει όλα τα κανάλια. Χρειάζεστε μια ακόμη πρίζα στην κρεβατοκάμαρα. Μια ντούπλεξ τηλεφωνική συσκευή στο γραφείο...

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Στάζει η βρύση. Χάλασε το θερμοσίφωνο. Έσπασε μια σωλήνα στον τοίχο. Θέλετε μια νέα παροχή νερού στη βεράντα. Τρέχει το καζανάκι. Βγαίνει υγρασία στο ταβάνι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Βούλωσε ο νιπτήρας, Η λεκάνη, Ο νεροχύτης, το σιφόνι, το κεντρικό φρεάτιο.

ΡΟΛΑ
Έσπασε το ρολό, χάλασε ο μηχανισμός του, θέλει αλλαγή η ταινία, σφήνωσε και δεν ανοίγει ούτε κλείνει, χρειάζονται μόνωση οι χαραμάδες για να μη χάνεται η ζέστη. Θέλετε να αλλάξετε τα παλιά με νέα πλαστικά ή με νέα αλουμινίου και μετατροπή σε ηλεκτρικά. Πρόβλημα στα ρολά του καταστήματος.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Θέλει βάψιμο το δωμάτιο του παιδιού, η κουζίνα, το ντουλάπι του μπάνιου. Χρειάζεται φρεσκάρισμα το σαλόνι. Το μερεμέτι στο χωλ πρέπει να πάψει να φαίνεται... "μερεμέτι".

Λύση σε κάθε πρόβλημα!

researchs

Έκδοση κοινοχρήστων

Διαχείριση περιουσιών

Συνεργείο καθαρισμού

Συντήρηση αποχέτευσης

radiator

Συντήρηση καλοριφέρ

Πετρέλαιο θέρμανσης

Γενική απολύμανση χώρων

Πυροσβεστήρες

spiti

Κλειδιά και κλειδαριές
Σιδηροκατασκευές
Αλουμινοκατασκευές

Ηλεκτρολογικά

elaioxromatismoi

Υδραυλικά / Αir condition
Αποφράξεις

Ρολλά
Ελαιοχρωματισμοί

Μάθετε περισσότερα... Μάθετε περισσότερα... Μάθετε περισσότερα... Μάθετε περισσότερα...